BoekStart Peuterparade

Sinterklaas is weer in het land! De BoekStart Peuterparade op 25 november en 2 december staat daarom geheel in het teken van de goedheiligman. Er is een leuk poppenkastverhaal over Sinterklaas in Oud-Beijerland en in Puttershoek wordt er voorgelezen met het kamishibai vertelkastje. Natuurlijk gaat ook dit verhaal over Sinterklaas.

Aansluitend wordt er nog met de kinderen geknutseld in het Sinterklaasthema. Het belooft weer een heel gezellig uurtje te worden. Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op vrijdag 25 november in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.30 uur en op vrijdag 2 december van 10.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Puttershoek. De activiteit is gratis, maar wel vooraf aanmelden via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda.