Nathalie Couret exposeert in De Opkamer

Zondagmiddag 6 november opent Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam vanaf 15.00 uur een nieuwe expositie met werk van Nathalie Couret.

Nathalie Couret haar creatieve ontwikkeling en liefde voor de kunst begon in een klein stadje in het Zuiden van Frankrijk. Haar aandacht werd daar getrokken door het landschap, de rivieren en de kleuren. Haar werk getuigt van krachtige personages. Vrouwenfiguren die kracht, schoonheid en zuiverheid uitstralen. Die verhalen te vertellen hebben. Verhalen in de context van harmonie, kleuren, strakheid, puurheid en romantiek. Nathalie is op zoek naar perfectie en het mysterie achter de vrouw.

De opening wordt muzikaal omlijst door Duo Barialto bestaande uit Anja van Munster, baritonsax en Lia Ruijtenberg, altsax. De expositie duurt tot eind december en is op afspraak te bezoeken. Eelse Bies: 06 38928155