Gezond Natuur Wandelen vanaf Klein Profijt

Zondag 6 november is er weer een wandeling van Gezond Natuur Wandelen vanaf Klein Profijt. Kom ook een uurtje wandelen samen met andere mensen, in een rustig tempo, begeleid door vrijwilligers die onderweg iets vertellen over de natuur en/of de omgeving en na afloop van de wandeling een kopje koffie of thee drinken. Dat is Gezond Natuur Wandelen!

In Puttershoek en Strijen zijn wekelijks wandelingen en in Oud-Beijerland is zowel een wekelijkse wandeling als een maandelijkse wandeling. Zo staan elke eerste zondag van de maand de vrijwillige begeleiders van Gezond Natuur Wandelen om 15.00 uur voor u klaar bij Klein Profijt aan het Zalmpad 11 in Oud-Beijerland om met u een mooie wandeling te maken. Aanmelden vooraf voor de wandelingen is niet nodig.

Lijkt het u leuk om wandelbegeleider te worden bij een van de wandelingen neem dan contact op met Bianca den Ouden 06-45653886 of bianca.denouden@welzijnhw.nl Voor meer informatie kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.gezondnatuurwandelen.nl