Start nieuw expositiejaar in de Opkamer

Zondagmiddag 11 september start om 15.00 uur het nieuwe expositiejaar 2022-2023 in De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam.

De start wordt geopend met werk van Anneke Slagboom uit Ridderkerk.

Anneke Slagboom (1962) volgde de opleidingen tot docente textiele werkvormen in Rotterdam en moderne schilderkunst aan de Koninklijke Academie van Schone Kunsten te Antwerpen. Zij schildert met acryl in combinatie met andere technieken en werkt graag met een experimentele twist. Het toepassen van textiele werkvormen is een uitdaging en geven een mooie mix met verf en doek. In het werk zijn tegenstellingen te herkennen zoals stoer, grof en grauw tegenover zacht, klein en teer. Het dagelijkse leven en de natuur zijn eindeloze inspiratiebronnen.

Een bezoek aan De Opkamer kan een interessante “bijvangst” zijn tijdens de Open Atelierdagen van de Hoekschewaardse Kunstenaars.

De expositie duurt tot eind oktober en kan op afspraak bezocht worden:0638928155. Voor informatie: www.annekeslagboom.nl en www.galeriedeopkamer.nl