Magical History Tour

Zaterdag 1 oktober is de tiende aflevering te horen van het muziekprogramma ‘Magical History Tour’. Vanaf 7 november is dit programma wekelijks te beluisteren op maandagavond tussen 22.00 en 23.00 uur.

Dit is een programma van en met Herman Verkerk en Ben Smit en zal deze nacht, van vrijdag op zaterdag tussen 00:00 en 02:00 uur worden uitgezonden met ‘Mooie, Goede en Bijzondere Songs die niet zomaar op de radio te horen zijn’.

In deze tiende editie is het thema: De Hitlozen (artiesten die NOOIT de top 40 dan wel de Tipparade hebben gehaald). Je hoort onder meer Keith Carradine, Richard Hawley, Curtis Harding, Suede, Ronnie Milsap, The Tindersticks, Karla Bonoff, Lambchop, Keb Mo en I amKloot.

Voor meer info: https://www.facebook.com/MagicalHistoryTourOHW

De volledige playlist kun je vinden op www.herman-music.nl