50 jaar Rommelmarkt Hervormde Kerk Strijen

Op 26 augustus 2022 van 15.00 uur tot 20.30 uur is er een grote rommelmarkt aan de Christiaan Huygensstraat 9 te Strijen. De Rommelmarkt bestaat dit jaar 50 jaar en wordt nog steeds op vrijdagavond, de verkoopavond zeer druk bezocht. Het assortiment is zeer breed van glaswerk, aardewerk, curiosa, kinderkleding, meubels,  kleding en electra. Boeken, maar ook huishoudelijke artikelen zijn volop aanwezig.

Voor de bezoekers zijn er leuke acties en zal de prijsstelling het cijfer 5 vaak voorkomen. De inwendige mens wordt voorzien door een patat/snack kraam en een koffiehoek. Ieder bezoeker krijgt een gratis lot waarmee mooie prijzen zijn te winnen.
Ook een intekenbord met als hoofdprijs een televisie maken de aantrekkelijkheid van een bezoek alleen maar groter.