Save the date – Bijeenkomst ontwikkeling zwembad en sportterrein Meestooflaan

Numansdorp - centrum

Men nodigt u graag uit voor de kick-off bijeenkomst over de ontwikkeling van het zwembad en het sportterrein aan de Meestooflaan in Numansdorp. De bijeenkomst is op maandag 5 september en start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Over de locatie van de bijeenkomst informeren ze u later, en uiteraard is de fysieke bijeenkomst onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen. Maar zeker ook in verband met de vakantieperiode willen ze toch graag de datum vast met u delen.

Op 8 maart 2022 nam de gemeenteraad een besluit over het zwembad en sportterrein. Nu het nieuwe college is gestart, is de tijd rijp om verder te praten met u als betrokkene.

Tijdens de bijeenkomst gaan ze graag met u in gesprek over het besluit dat door de gemeenteraad is genomen. Met elkaar moet men kijken of iedereen daar hetzelfde beeld bij heeft. En daarnaast willen ze ook het concept-participatieplan met u bespreken voordat dat definitief wordt gemaakt.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met projectleider Henk Jan van den Berg via e-mail henkjan.vandenberg@gemeentehw.nl Ze hopen van harte u te zien op 5 september, zodat we met elkaar een succes van dit voor Numansdorp belangrijke project kunnen maken.