Asieldier van de Week

Het aantal katten dat momenteel in De Dierenstee op een nieuw thuis wacht loopt op. Dat komt enerzijds door de vele vondelingen en kittens die binnenkomen en een toename van het aantal katten waar afstand van wordt gedaan. In het laatste geval gaat het ook om katten van buiten de regio, omdat andere opvangcentra vol zitten. De drukte komt ook doordat mensen even wachten met het adopteren van een dier omdat ze eerst op vakantie gaan.
De negen maanden oude poes Nora is een van de vondelingen in De Dierenstee. Zij is gevonden in een industriegebied en vervolgens, via een ander dierenopvangcentrum, geadopteerd. Helaas was er geen match tussen Nora en haar nieuwe eigenaren en vonden zij dat Nora een iets te pittig karakter had. Ook kon ze uit het niets uithalen. Dat gedrag heeft Nora in De Dierenstee nog niet laten zien, maar ze is wel een hele ondernemende poes met pit die duidelijk weet wat ze wel en niét wil. Ligt ze bijvoorbeeld bij je op schoot en is het tijd om op te staan? Dat kan Nora niet altijd waarderen en laat ze dan ook duidelijk weten! Daarnaast is Nora wel een heel lief en aanhankelijk poesje dat maar wat graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Ze is enorm speels en daagt de andere katten in haar kamer graag uit. Voor mensen die een rustige kat zoeken die urenlang bij ze op schoot ligt, is Nora niet de juiste huisgenoot. Wie het daarentegen juist leuk vindt als een kat veel leven in de brouwerij brengt en wat pit heeft, past zeker bij deze leuke jongedame.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.