Vrijwilligerscafé in Oud-Beijerland

Gelukkig, na een paar jaar mogen we elkaar al weer een poos ontmoeten. We weten dat vrijwilligers het heel fijn vinden elkaar weer te kunnen spreken.

Corona heeft een grote impact op het vrijwilligerswerk gehad. Activiteiten konden niet doorgaan en er ontstonden andersoortige initiatieven. Hoe heb jij dat ervaren?
Die ervaringen willen ze met elkaar uitwisselen. Wat zijn de lessen die we daar uittrekken? Wat is erdoor veranderd? Zijn we ervoor klaar als het virus mogelijk de kop weer opsteekt?

Het vrijwilligerscafé wordt deze keer in Boezem & Co in Oud-Beijerland georganiseerd met als onderwerp de gevolgen die Corona op het vrijwilligerswerk heeft. Ze vinden het leuk als jij ook komt en jouw ervaring deelt!

Het doel van een vrijwilligerscafé is dat vrijwilligers, maar ook vrijwilligerscoördinatoren elkaar op informele wijze kunnen ontmoeten om zo met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Het is een ontmoetingspunt waar vrijwilligers en beroepskrachten kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. Dat alles om onder het genot van een hapje en drankje vooral een gezellige tijd met elkaar te hebben.

Tijdens het vrijwilligerscafé zal het thema kort aan bod komen, maar er zal ook voldoende ruimte zijn om andere vrijwilligers te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Ook vrijwilligers coördinatoren kunnen elkaar en de vrijwilligers op informele wijze ontmoeten om zo met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden Je kunt zonder verdere aanmelding naar het vrijwilligerscafé komen. Toch stellen ze het op prijs als je je aanmeldt zodat we enig idee hebben waar ze op kunnen rekenen. Aanmelding sturen naar: vrijwilligerscentrale@welzijnhw.nl onder vermelding van je naam en de organisatie waar je vrijwilliger bent. 
Zeg het voort
Ze stellen het zeer op prijs als je deze uitnodiging ook verspreidt onder andere vrijwilligers?

Wat:         Vrijwilligerscafé
Voor wie: Vrijwilligers, vrijwilligerscoördinatoren en beroepskrachten
Door wie: Vrijwilligerscollege Welzijn Hoeksche Waard
Thema:    De impact van Corona
Datum:     vrijdag 8 juli 2022
Inloop:     13:30 uur
Start:        14:00 uur
Einde:       17:00 uur   
Plaats:     Boezem en Co, Boezemsingel 7 Oud-Beijerland