Open Water Zwemwedstrijd de Binnenmaas

Stichting OWW De Binnenmaas organiseert op 9 juli 2022 een Zwemwedstrijd in het Open Water. Vanaf 10.45 tot 17.00 worden er maar liefst 23 programmanummers gezwommen, startend vanuit het haventje van Recreatieoord De Binnenmaas.

Met alweer de 44e editie, gaan ze weer genieten van een evenement voor zowel de lokale sporter als de nationale top. Waar deze wedstrijd ooit is opgestart in de gemeente Strijen, wordt hij tegenwoordig georganiseerd in de gemeente Hoeksche Waard.

Van jong tot oud (6 jr – 99jr en ouder), van recreant tot topsporter, wedstrijdzwemmer, trialatleet, ongebonden sporter, voor iedereen is er een mogelijkheid om mee te doen. Natuurlijk is het een vereiste, dat je kan zwemmen en dat je bewust bent van de afstand, verder zorgen wij voor de wedstrijdbaan, tijdwaarneming en veiligheid.

De (top)sporters starten die dag met een afstand van 5 km waarna respectievelijk 2 km en een 1 km gezwommen word. Als recreant kan ingeschreven worden voor 250m, 500m, 1 km!

Deze zomerse sportdag, kan niet mogelijk worden gemaakt, zonder veel vrijwilligers, officials, sporters en sponsoren. Aan allen dank. Speciale aandacht willen ze geven aan de ondersteuning welk Sportraad Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche waard heeft gegeven en de tomeloze inzet van de hoofdsponsor: Bouwservice Floris den Hartog

Twijfelt u, is dit wel iets voor mij? Neem dan contact op, of kom eens meezwemmen met een van de trainingen op maandag of woensdag.

Inschrijven voor de wedstrijdafstanden, kan tot maandag 4 juli, per email owwdebinnenmaas@hotmail.com of via https://olowis.noww.nl, het digitale inschrijfsysteem.

Voor actuele informatie check de pagina www.owwdebinnenmaas.nl

Tot op de dag zelf, kunt u nog beslissen om mee te doen met de prestatietochten. Ook deze afstanden hebben tijdwaarnemening. Uiterlijk inschrijven ter plaatse: rond de klok van 13.30. Dit geeft u nog tijd om u om te kleden!

P 250 250m prestatietocht 6 jaar en ouder (8 jaar en jonger onder begeleiding 18+) Start: 14.35 u

P 500 500m prestatietocht 9 jaar en ouder Start: 14.40 u

P 1000 1000m prestatietocht 12 jaar en ouder Start: 14.45 u