Asieldier van de Week

Kater Ugo wacht al bijna een maand in De Dierenstee op een fijn thuis en dat is voor een leuke en sociale kater als hij is best opvallend.
Ugo is ongeveer twee jaar oud. Voordat hij het opvangcentrum binnenkwam, maakte Ugo deel uit van een grote groep katten die op een vakantiepark leefde. Een deel van deze katten kwam in De Dierenstee terecht, omdat ze sociaal genoeg waren of omdat ze zeker nog gesocialiseerd konden worden. Meer was er dus niet bekend over Ugo en de katten waar hij mee samenleefde, maar de medewerkers van De Dierenstee leerden Ugo snel genoeg kennen. Hij heeft namelijk een uitgesproken karakter en voelde zich meteen prima op zijn gemak. Dit in tegenstelling tot een paar van zijn voormalige ‘parkgenootjes’, waarvan de meesten inmiddels gelukkig geplaatst zijn. Ugo is een gezellige en speelse kater die maar wat graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Waar jij bent, is Ugo en dat zorgt voor veel leven in de brouwerij.
Met de andere katten in zijn kamer kan Ugo over het algemeen goed overweg, hij zoekt ze regelmatig op en speelt met ze. Soms kan Ugo wel wat bazig zijn en dat kan niet elke kat waarderen. Ook voor de wat bangere katten is dat niet altijd prettig, maar in de meeste gevallen kunnen Ugo en zijn soortgenoten prima door een deur. Ugo kan ook ergens alleen geplaatst worden en misschien vindt hij dat stiekem wel fijner, want dan is alle aandacht van de baas immers voor hem! Geef Ugo daarnaast de mogelijkheid om naar buiten te kunnen en hij zal het enorm naar zijn zin hebben bij je.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.