Voorjaarsloterij ten bate van de Dierenstee

Net als voorgaande jaren organiseert De Dierenstee weer een loterij. De opbrengst van de loterij komt altijd ten goede aan een specifiek doel. Dit jaar willen ze graag de ziekenboeg van de katten renoveren.

Wie een lot koopt steunt niet alleen De Dierenstee, maar maakt ook kans op een VVV cadeaubon, in waarde variërend van EUR 15 tot maar liefst EUR 300. Ook zijn 4 waardebonnen van EUR 25 te besteden bij Welkoop te winnen.

De trekking is op 9 juli 2022.

Loten kosten EUR 1 per stuk en zijn te verkrijgen bij De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a te Numansdorp.

Ook kunt u de loten online bestellen op  https://www.dierenstee.nl/loterij. Per transactie komt er dan wel eenmalig EUR 0,35 verwerkingskosten bij.

Namens de katten alvast bedankt voor uw deelname!