Richard’s Platenkast: Muziek voor liefhebbers

Deze dinsdagavond weer “De Platenkast” met om 21 uur oudere muziek uit Jaren ’60 en ’70. Verwacht The Kinks, Spencer Davis, onze eigen Outsiders, Wally Tax solo, Crosby Stills Nash&Young, Johnny Cash, Desmond Dekker, Paul & Linda McCartney en ELO. Vanaf 22 uur echte luistermuziek Roots, Americana, Blues en Soul met oude bekenden als The Band, Peter Frampton, Norah Jones en Bob Dylan. Maar ook nieuw werk van 2 schitterende Scandinavische singer-songwriters, damesvocalen van Jenny Berkel en The Mammals. We openen met pittige Blues van GA-20 en de Soul van Guy Davis. Luister je mee op je balkon of terras? www.omroephw.nl en klik Live Radio. Terugluisteren via Programma Gemist. Samenstelling en Presentatie Richard Zegers. Hieronder een voorproefje. Reacties of Tips kan naar de Omroep o.v.v. De Platenkast. Tot dinsdag!