Echtpaar Derden-Janssen viert 65-jarig huwelijksjubileum

Op zondag 1 mei 2022 vierden de heer L.J. (Louis) Derden (85) en mevrouw M.W. (Metty) Derden-Janssen (84) uit Zuid-Beijerland hun briljanten huwelijk. Namens het gemeentebestuur ontving het echtpaar vandaag een mooi boeket bloemen en het ingelijste gedicht `Tweezaamheid´ van dichter van de Hoeksche Waard, Rick Jan Hitserd.

Elkaar ontmoet op kerstbal

Louis en Metty ontmoetten elkaar in 1955 tijdens een kerstbal in Rotterdam. Louis werkte toen in de auto-/metaalsector en Metty bij De Gruyter. Na hun trouwen in 1957 werd meneer chef in de metaalhandel en dat is hij gebleven tot aan zijn pensioen. Mevrouw Derden hield het huishouden draaiende en zorgde voor hun 2 zoons. Tegenwoordig geniet het echtpaar volop van hun 2 zoons, 2 schoondochters en 3 kleinzoons, die gelukkig allemaal in de buurt wonen.