Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht een heel leuk duo op een nieuw thuis. Het zijn de Anatolische herder Basiel van vier jaar oud en Tammie, een vijf jaar oude middelgrote kruising. Basiel en Tammie hebben de afgelopen jaren een goede band opgebouwd en zijn dikke vrienden, daarom wordt voor hen samen een nieuw thuis gezocht. 
Basiel is een lieve en vrolijke hond die soms wat lomp uit de hoek kan komen, maar dat komt omdat Basiel gewoon altijd blij is om mensen te zien. Zijn vriend Tammie is al net zo lief. Hij kan in eerste instantie een beetje terughoudend zijn, maar als Tammie je eenmaal kent, is hij een enorme kroelkont.
De mannen zijn bekend met de basiscommando’s, vinden een autorit geen probleem en kunnen even alleen thuis blijven. Wel zijn Basiel en Tammie een bepaalde vrijheid gewend, zo konden ze bij hun vorige eigenaar vanuit huis de afgeschermde tuin in lopen. Het duo werd ook niet meer zo vaak uitgelaten, dus het aan de lijn wandelen is voor hen weer even wennen.
Basiel en Tammie zijn de aanwezigheid van een kat gewend, maar of ze nu weer bij een (voor hen onbekende) kat geplaatst kunnen worden, is niet met zekerheid te zeggen. Soortgenoten zijn in ieder geval geen optie, want Basiel is goed bevriend met Tammie, maar heeft verder niets met andere honden. Samen hebben Basiel en Tammie het in ieder geval heel gezellig en voor deze lieve honden wordt een rustig thuis gezocht met veel bewegingsruimte, zowel in als om het huis.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.