Asieldier van de Week

De een jaar oude Mechelse herder Vera is een van de ‘langzitters’ in De Dierenstee. Vera is een hele lieve, maar ook gevoelige en onzekere hond die altijd ‘aan’ staat en een hoop spanning kan opbouwen. Kan Vera die spanning niet kwijt, dan kan ze gaan snappen. Het is voor Vera heel belangrijk om te leren dat ze vanuit rust veel meer kan bereiken dan vanuit opwinding. Die rust heeft Vera ook nodig, ze is immers nog jong. Voor Vera wordt dan ook een baas gezocht, die zelf rustig van aard is en alle tijd heeft om met haar aan de slag te gaan. Vera moet namelijk nog het een en ander leren en daarnaast is ze echt een hond waar je dingen mee moet ondernemen. Vera wil graag voor haar baas werken, met je speuren of een hondensport beoefenen. Ze is overal voor te porren en is enorm fanatiek, Vera is een lieve en intelligente hond die graag wil leren en dat snel doet.

Voor Vera wordt één baas gezocht, dat werkt voor haar het beste, want Vera bouwt het liefst met een persoon een band op. Iemand die haar een veilig gevoel geeft en met haar gaat werken. Vera heeft een baas nodig die duidelijk en consequent is en veel tijd aan haar kan besteden. De voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met Mechelse herders. Daarnaast is een rustige omgeving met weinig prikkels heel belangrijk, want Vera is erg waaks. Ze wordt niet meer bij een soortgenoot geplaatst, ook al heeft Vera daar eerder mee samengeleefd. Het bezorgt haar toch te veel prikkels. Wie heeft de juiste plek voor Vera?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.