VVOR en OSV Oud-Beijerland delen de punten in leuk duel

OSV Oud-Beijerland

VVOR en OSV Oud-Beijerland hebben zaterdagmiddag op een zonovergoten sportpark ‘De Venhoeve’ de neutrale toeschouwer een leuke middag bezorgd. De (doel)punten werden ook nog eens eerlijk verdeeld. Het thuisteam van trainer Peter van Gestel kende een prima start. Het zette de Smeets Ferry-formatie van trainer Barry Schipper al meteen onder druk en nam in de 9e min. ook al snel de leiding. Het was Devante Sno die alert reageerde op een dieptepass door het hart van de OSV-verdediging en doelman Donovan Levestone koelbloedig wist te passeren: 1-0. Langzaam kwamen de bezoekers vervolgens beter in de wedstrijd en een kopbal van Jan Jaspers, uit een schitterende voorzet op maat van Jordy Westein, ging in de 19e min. maar rakelings naast. Maar de stand veranderde in de eerste helft niet meer, mede omdat in de slotminuut ook nog een inzet op de OSV-doellijn werd gekeerd. In de tweede helft waren het de bezoekers die vol overtuiging op jacht gingen naar de gelijkmaker. Ondanks het optisch overwicht werd doelman Danny Slegtenhorst echter zelden op de proef gesteld. Maar in de 74e min. was hij wel kansloos, toen Jordy Westein goed doorging en uit een moeilijke hoek wist te scoren: 1-1. Lang kon OSV hiervan echter niet genieten, omdat Teun Loman zich in de 77e min. rond de middenlijn handig aan de buitenspelval wist te onttrekken en de uitgelopen OSV-doelman wist te kloppen: 2-1. Ook deze voorsprong hield vervolgens niet lang stand, want een minuut na zijn invalbeurt was het Marco van Daalen, die de partijen weer op gelijke hoogte wist te schieten: 2-2. In de slotfase golfde het spel op en neer en kon het duel nog alle kanten op, maar dit sportieve treffen, dat onder prima leiding stond van arbiter Mehmet Sahan uit Rotterdam, verdiende vanmiddag geen verliezer.

VVOR – OSV Oud-Beijerland 2-2 (1-0): 9. Devante Sno 1-0; 74. Jordy Westein 1-1; 77. Teun Loman 2-1; 81. Marco van Daalen 2-2.

VVOR: Danny Slegtenhorst –– Sam Nieuwenhuis, Rodney Ravello Elmont, Maldini Maris Cruz en Muneeb Rafiq –– Mounir Battouh, Roberto Zarks (85. Daniel da Cruz) en Semir Golic –– Teun Loman, Kelvin de Jong (46. Axel Linger) en Devante Sno (46. Jerrel Lamsberg).

OSV Oud-Beijerland: Donovan Levestone –– Youri van Ruiven, Wesley Koedam, Quinton Burk en Nick van Dijk –– Jordy Westein, Stephan Baaij, Dylan de Vroed en Tim Wiendels (46. Esra Pieters) –– Jan Jaspers en Renzo Dolk (80. Marco van Daalen).

Arbiter Mehmet Sahan uit Rotterdam toonde slechts een gele kaart aan Muneeb Rafiq van VVOR