Verhuizing Tweedehands Warenhuis en uitverkoop

Het Tweedehands Warenhuis dat gevestigd is in de Lindenhoeve in Oud-Beijerland gaat verhuizen! Omdat ze niet alle spullen willen meeverhuizen hebben zij de hele maand april uitverkoop! Alles in de winkel is te koop met maar liefst 50% korting. Wees er snel bij en pik de leukste spulletjes er tussen uit voor weinig. Zij nemen de komende weken ook nog spullen aan op deze locatie. Openingstijden: ma – 12.00 uur tot 16.00 uur, woe – 10.00 uur tot 16.00 uur en vrij – 10.00 uur tot 13.00 uur.

Vanaf woensdag 11 mei om 10.00 zijn de deuren geopend voor bezoekers op de nieuwe locatie: Albert Einsteinweg 17. Wees welkom tijdens de feestelijke opening om een kijkje te nemen! Vanaf dat moment kunnen er ook spullen worden ingeleverd. Voor openingstijden en meer informatie op www.samencirculairhw.nl