Sluiting bibliotheek in De Lindenhoeve

Binnenkort verhuist de bibliotheek van De Lindenhoeve naar het Oude Raadhuis. In aanloop naar deze verhuizing worden de boeken gesorteerd en ingepakt, meubilair en apparatuur uitgezocht en de nieuwe locatie ingericht. Ter voorbereiding hierop is de bibliotheek in De Lindenhoeve vanaf maandag 18 april aanstaande gesloten.

Ruim 40 jaar vond de bibliotheek onderdak in De Lindenhoeve, waar zij samen met de Historische Vereniging Oud-Beijerland bewoners voorzag van kennis, educatie en informatie. Beide partijen verhuizen binnenkort samen met de gebiedsmarketing Natuurlijk. Hoeksche Waard naar het 400 jaar oude Rijksmonument in het hart van Oud-Beijerland.

Vanaf 18 april zijn de bibliotheek in de Lindenhoeve en de historische Vereniging Oud-Beijerland gesloten. Op 10 mei om 10 uur gaan de deuren weer open in het Oude Raadhuis. Het IDO (Informatie punt Digitale Overheid en computerhulp) is telefonisch bereikbaar via 06 8261 9404. Een afspraak maken met de Formulierenhulp kan via 06 2238 4141. Het MaakLokaal is deze periode gesloten en is weer open op 10 mei in het Oude Raadhuis.

Tijdens de verhuisperiode kunnen leden gebruikmaken van de ruime collectie e-books en luisterboeken van de bibliotheek. De uitleentermijn van boeken wordt over de verhuisperiode getild en automatisch verlengd. Leden zijn in alle andere vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard welkom om boeken te lenen en retourneren. De dichtstbijzijnde locatie is bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt, Rembrandtplein 1 in Oud-Beijerland. Op dinsdag 10 mei gaat de bibliotheek weer open in het Oude Raadhuis. Kijk voor meer informatie op de website: www.bibliotheekhoekschewaard.nl.