Publiekskeuzes Ondernemersgala Hoeksche Waard bekend!

De organisatie van Ondernemersgala Hoeksche Waard maakte op 6 april de publiekskeuzes bekend voor de Startersprijs en de Ondernemersprijs 2022.

Het publiek heeft met ruim 3000 stemmen massaal op de genomineerden voor de Startersprijs en de Ondernemersprijs gestemd. In totaal gaan nu 11 ondernemers door naar de jury rondes die deze maand gaan plaatsvinden. De jury zal hieruit bepalen wie de finalisten voor de beide prijzen zullen zijn. In alfabetische volgorde zijn de publiekskeuzes:

Startersprijs: Abocean uit Mijnsheerenland. Een bedrijf voor alles omtrent sportboten zoals import vanuit Scandinavië tot Spanje, de in- en verkoop van sportboten en het verzorgen van onderhoud en transport.

Eco Concept Group uit Nieuw-Beijerland. Ondernemerschap met een purpose, met een groter doel dan alleen geld verdienen. Namelijk circulair ondernemen.

Eeterij de Blaek uit Blaaksedijk. Het gezelligste eetcafé van de Blaaksedijk en omstreken gerund door de jongste uitbater!

Hoeksch Lekkers/Hoeksche Branders uit Heinenoord. Een ambachtelijke koffiebranderij en het online platform voor lokale, lekkere en ambachtelijke producten. Allemaal gemaakt door ondernemers met passie uit de Hoeksche Waard.

Mingle the Single uit Numansdorp. Bij Mingle the Single kun je terecht voor de leukste activiteiten en events voor singles, vrijgezellen, alleengaanden, weduwen(aren): kortom iedereen zónder partner.

Pabloos Pottery uit ‘s-Gravendeel. Sculpturen van keramiek zijn combinaties van gedraaid werk en handgevormd werk. Met het geven van workshops pottenbakken wordt deze magie doorgegeven.

Ondernemersprijs: Dugros uit Oud-Beijerland. Sinds de start van groothandel Dugros hebben zij honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met hun tassen, portemonnees, riemen en koffers.

Fitness Paradise uit Oud-Beijerland. Fitness Paradise staat bekend als een gezellig, schoon en uitgebreid fitness centrum waar de klant centraal staat. De overname midden in coronatijd staat symbool voor de kracht van het bedrijf.

Van As uit Oud-Beijerland. Drukkerij Van As is een familiebedrijf, opgericht in 1934, dat opvallend wil zijn binnen de grafische industrie. Dit doen zij door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau.

Weiderund uit Westmaas. Ambachtelijk boerenbedrijf, dat vindt dat de consument geen vraagtekens hoeft te zetten bij de herkomst van zijn stukje vlees. Zij garanderen dat hun vlees van eigen dieren puur is en dus vrij van antibiotica, hormonen en ziektes.

XLIGN uit Oud-Beijerland. Iedereen heeft het recht en de plicht om veilig en gezond weer naar huis te gaan. Daar wil XLIGN aan bijdragen. XLIGN is een detacheringsbureau in de nichemarkt Safety, Health, Environment & Quality (SHEQ).

.

Aanmelden voor de uitreikingen op maandag 16 mei? Dan kan via de website www.ondernemersgalahw.nl Hier vindt u ook het programma van de avond