Miniroparun levert mooi bedrag op

Onder onverwacht winterse omstandigheden organiseerde cbs De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel samen met Roparun team We Move 177 een mini-roparun.
We Move doet binnenkort mee aan de echte Roparun die inmiddels al meer dan 30 jaar bestaat en een bijdrage levert aan palliatieve zorg voor mensen met kanker. Hun missie is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.
Alle groepen, van de kleuters tot en met de aanstaande schoolverlaters, liepen zoveel mogelijk rondjes rond de speeltuin aan De Lindehof in ‘s-Gravendeel en werden daarbij gesteund door veel ouders, opa’s, oma’s en buurtgenoten. Van tevoren waren de kids bij familie, vrienden en kennissen langs geweest om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen. En dat is gelukt!!
De teller stond aan het begin van de ochtend op bijna 12.000,- euro en dat bedrag werd in de loop van de ochtend zelfs alweer gepasseerd! Met dank aan alle kinderen, de sponsoren en natuurlijk de leden van We Move 177