Historische Vereniging Oud- Beijerland verwelkomt het 400ste lid

Vrijdagmiddag 15 april hebben voorzitter Pieter Jan in ’t Veld en secretaris Adri de Groot van de Historische Vereniging in het Spuidorp het 400ste lid van de vereniging Miranda Smedeman in het zonnetje gezet.

Volgens secretaris Adri de Groot hebben ze er steeds dicht tegen aan gezeten, maar deze week meldde Miranda Smedeman zich als 400ste lid. Overigens op de voet gevolgd door het 401ste lid.

Volgens in ’t Veld is in het afgelopen jaar de vereniging met meer dan 80 leden gegroeid tot 400 leden.

Dit jaar is een speciaal jaar. Samen met de bibliotheek verhuizen ze naar het 400-jarige Oude Raadhuis. En niet te vergeten het 25-jarig bestaan als vereniging waarvoor ze het boekje over het Oude Raadhuis hebben aangeboden aan de leden. Beide bestuursleden zijn optimistisch over de toekomst van de vereniging, er bestaat steeds meer belangstelling voor de historie van het eigen dorp