Een spannende Café HW, met honden, spoken en een oud reisverslag !

Deze vrijdagavond, een boeiende Café HW, met live gasten in onze studio in Puttershoek…én een speciale hond! We praten over Husky slede-races. Ook kruipen we bang onder de studiotafels want er wordt gegriezeld…met de Spooktocht uit Strijen. Geschiedenis is er ook, wat dacht u van opgeschreven memoires van een Hoeksche Waarder op verre zeereizen naar Batavia? Uiteraard nemen we de kranten door, internationaal, landelijk en lokaal. Muziek, lekker ouderwets vinyl op de draaitafel! Loop gerust binnen en neem plaats aan de bar. Café HW start om 20 uur en het laatste drankje kan nog om 22 uur. Gastheren en presentatie Norbert Ketting en Richard Zegers. Techniek door Sem Bakkers. Hieronder een griezelnummer voor het slapen gaan… Tot zo !