Dennis Groosjohan (SHO) gehuldigd

Zaterdag 2 april werd aanvoerder Dennis Groosjohan van SHO gehuldigd omdat hij inmiddels meer dan 250 wedstrijden (competitie en districtsbeker) in het eerste elftal heeft gespeeld. Dennis speelde in de jeugd van SHO, kwam daarna een paar jaar uit voor de hoofdmacht van NBSVV. Hij keerde voor het seizoen 2011-12 terug naar SHO, wat onder trainer Jeroen Rijsdijk dat seizoen op 21 april 2012 in de thuiswedstrijd tegen Strijen kampioen werd in de tweede klasse. Zijn eerste (beker)wedstrijd na de terugkeer van NBSVV was SHO – DRL (3-1) op dinsdag 23 augustus 2011, op veld 4 van SHO (Poulewedstrijd in de voorbereiding met verder Swift Boys en OSV).
Op 3 september 2011 was zijn eerste competitiewedstrijd VDL-SHO 3-5.
Dennis maakte 5 doelpunten voor de competitie waarvan waarschijnlijk de belangrijkste op 26 november 2016 in de uitwedstrijd tegen Heinenoord. Het was het enige doelpunt in die wedstrijd wat viel in de slotseconde van de eerste helft.
Voor zijn inzet in ruim tien jaar ontving Dennis uit handen van voorzitter Bas Verbaas een envelop, bloemen en een oorkonde.