Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht de ruim drie jaar oude Hailey op een nieuw thuis. Hailey is een leuke en gezellige poes en het is dan ook vreemd dat er nog geen interesse in haar is getoond. Misschien komt dat omdat Hailey geen poes is die bij je op schoot kruipt en ook niet de hele dag om je aandacht vraagt. Hailey is een zelfstandige dame die graag haar eigen gang gaat en het fijn vindt om op stap te gaan, maar dat betekent niet dat ze niet van aandacht houdt. Hailey is op een leuke manier aanwezig in huis, ze komt je regelmatig opzoeken en kletst gezellig terug als je tegen haar praat. Met haar lieve en uitgesproken karakter zorgt Hailey op haar manier voor gezelligheid in huis. Daarnaast gaat Hailey graag naar buiten, maar daar komt ze helaas wel haar soortgenoten tegen en dat zorgt voor problemen. Hailey kan namelijk absoluut niet overweg met andere katten en die waren rondom haar vorige thuis volop aanwezig. Hailey werd vaak door de andere katten achterna gezeten, iets dat veel onrust bij haar veroorzaakte en haar vorige baas vond dat ze beter verdiende.
Voor Hailey wordt nu een rustige plek gezocht waar ze naar buiten kan, maar waar ze niet te veel soortgenoten ontmoet. Dat zal niet iedereen Hailey kunnen bieden, maar het is wel het beste voor haar en ze verdient het ook. In een rustige omgeving komt het leuke en uitgesproken karakter van Hailey ook het beste tot zijn recht, want ondanks haar zelfstandigheid is ze een leuke huisgenoot.

Wie heeft een rustige plek voor Hailey waar ze buitenshuis zo min mogelijk andere katten kan tegenkomen?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.