2 uur speciale muziek in “De Platenkast”

Deze dinsdag avond, van 21 uur, Uur 1 met de meer bijzondere nummers van 60’s & 70’s artiesten. Manfred Mann, David McWilliams, The Hollies, Dr.Hook &The Medicine Show, Paul McCartney, Stealers Wheel, Barry Ryan, The Lovin’ Spoonful, The Guess Who, Phil Lynott, Van Morrison en Procol Harum. Maar ken je ook King Harvest? het nummer zeker, de oorspronkelijke. En Nirvana?maar niet de grunge band van de jaren 90, De Nederlandse band Partner had een prachtnummer en het debuut van Janis Ian uit 1967 (!) al. Uur 2 mooie luistermuziek, Roots, Americana, Soul, Blues, Westcoast en singer songwriters. Let speciaal op de Amerikaanse bands Dolorean en North Mississippi All Stars en singer songwriters als Jake Xerxes Fussell, Tom Rush, Jack Broadbent en Willy Mason. afstemmen via FM96.0 of Live Radio via www.omroephw.nl. Samenstelling en presentatie Richard Zegers. Hieronder een bekend nummer die voorbijkomt.. Tot dinsdag!