Tweede editie HW Business Walk groot succes!

Dinsdag 22 februari organiseerden Start Smart HW en Ondernemersvereniging Hoeksche Waard de tweede HW Business Walk! Ondanks de regen was ook deze editie een warm weerzien van verenigingsleden. Dit maal wandelden de Hoeksche Waardse ondernemers, die vooraf door de organisatie in kleine groepjes waren ingedeeld, door het centrum van Numansdorp. Leden van de twee clubs maakten zo op een gemoedelijke manier met elkaar kennis; nieuwe (zakelijke) contacten zijn gelegd en reeds bestaande banden werden versterkt. Tijdens het ophalen van de frisse neus en de inspirerende ondernemers vraagstukken, vulden de lopers hun maag met versnaperingen van De Verleiding, Rho Toneel, Le Toko, Mariet Catering en Tast Toe. Ben jij ook benieuwd wat onze ondernemersverenigingen voor jou kunnen betekenen? Kom eens vrijblijvend sfeer proeven tijdens een van de bijeenkomsten!

Fotografie : Elizabeth Heijblom (Heijblom Fotografie)