Swingend Fit, een nieuwe vorm van verbinding

Logo-Welzijn-HW

Swingend Fit is Corona tijd ontstaan maar gaat vooral nu door.3 muzikanten en 2 beweegdocentes hebben een gezellig, ontspannend maar ook verantwoord programma in elkaar gezet waarbij op live muziek uit de jaren 50-60 voor iedereen bewegingen zijn ontwikkeld om je soepel te houden. Of je nu in een rolstoel zit, achter de rollator loopt of nog mobiel bent, met Swingend Fit kan iedereen meedoen. Ook de hersenen krijgen een uitdaging door in de pauze een Quiz te beantwoorden. Kortom een totaal pakket aan muziek, beweging, ontspanning en verbinding voor iedereen die van muziek en bewegen houdt. Muziek en bewegingen kunnen aan de doelgroep aangepast worden. Zeer geschikt voor de Dagbesteding, verzorgingshuizen, stichtingen en verenigingen. Voor meer informatie kunt u bellen met Fred van Heeren: 0621401042 of mailen: FH55@ziggo.nlU kunt alvast een kijkje nemen op de website: https://swingendfit.jouwweb.nl/