Supernova (een heldere kijk op oude en nieuwe sterren)

Woensdagavond 16 maart is het tijd voor aflevering 38 van SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van bekende artiesten als: The Alan Parsons project, The Moody Blues, Pink Floyd en The Dire Straits. Maar ook muziek van minder bekende acts zoals: Tom McRae, Patrick Watson, Bruce Cockburn en I am Kloot komen voorbij.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist, hoesjes en video-clip op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/