Start boekenverkoop in bibliotheek Oud-Beijerland

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Vanaf 7 maart start in de bibliotheek in Oud-Beijerland in de Lindenhoeve een boekenverkoop. De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht – neem je eigen tas mee – ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 5,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. De afgeschreven boeken zijn ook per stuk te koop voor € 0,50 per stuk.

In de Lindenhoeve in de bibliotheek Oud-Beijerland kan men vanaf 7 maart tijdens openingsuren tussen de afgeschreven boeken snuffelen.

De verkoop vindt plaats tijdens de reguliere openingstijden. Kijk op www.debhw.nl voor de openingstijden en voor alle andere activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard.