Reddingsplan Horeca Hoeksche Waard

De laatste twee jaren zijn zwaar geweest voor nagenoeg iedereen. Ook de Horeca heeft veel en harde klappen gehad. Een van de dingen die daarbij opvalt, is het feit dat de horeca wordt gedraaid door ondernemers en ook de Hoeksche Waardsche Ondernemer heeft over het algemeen de ‘Rotterdamsche’ mentaliteit, te weten: Niet kletsen, maar poetsen. Oftewel mouwen opstropen en gaan. Een ondernemer klaagt niet maar pakt aan. Maar dat is ook zijn/haar valkuil, want de afgelopen twee jaar waren zakelijk zo slecht dat er bedrijven zijn omgevallen, andere zwaar hebben ingeteerd op hun spaargeld en sommigen draaien op negatief vermogen. Dat is niet vol te houden. Dennis Vingerling en Denny Soffree zijn de voortrekkers van een platform dat zich ten doel heeft gesteld zoveel mogelijk horeca ondernemers weer terug op zijn voeten te zetten. In samenwerking met KHN hebben zij een reddingsplan ontwikkeld en zijn dit nu aan het uitrollen.