Nieuwe ontmoetingsplek voor (groot)ouders/verzorgers en hun jonge (klein)kinderen opent in Oud-Beijerland

Op woensdag 9 maart opent er in Oud-Beijerland een nieuwe ontmoetingsplek voor (groot)ouders/verzorgers en hun (klein)kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Deze nieuwe plek, Mini’s en Mama’s, is vanaf die datum elke even week op woensdagochtend geopend van 9.30 tot 11.30 uur. Locatie is het Wijckplein, Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland.

De vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard organiseren Mini’s en Mama’s!

Een gastvrije, laagdrempelige plek voor (groot)ouders/verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar, waar zij andere bezoekers kunnen ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving.

Voor (groot)ouders/verzorgers is het een plek om anderen te leren kennen en nieuwe contacten te leggen, ervaring over opvoeden te delen en met elkaar in gesprek te gaan over uitdagingen die je als (groot)ouder tegenkomt.

Speelgoed en activiteiten

De gastvrouwen van Mini’s en Mama’s zorgen voor een variatie aan leuk speelgoed voor de jonge kinderen en een afgebakende speelplek. De opzet is dat iedere ouder/verzorger op haar of zijn eigen kind let. De gastvrouwen schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers en een stukje fruit. Regelmatig organiseren zij een leuke, korte activiteit voor de kinderen, een korte lezing over een actueel thema voor ouders/verzorgers en een feestelijke gelegenheid laten ze niet voorbijgaan zonder daar aandacht aan te schenken.

Opening 9 maart

Op 9 maart 2022 wordt de opening van Mini’s en Mama’s gevierd met een gezellige bijeenkomst. Deelnemers maken kennis met elkaar en voor de kleintjes wordt een knutselwerkje verzorgd. De inloop is gratis, aanmelden is niet nodig.

Vanaf 9 maart vindt Mini’s en Mama’s iedere twee weken plaats, met uitzondering van schoolvakanties, van 09.30 tot 11.30 uur op het Wijckplein.

Het adres: Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland.

Meer informatie

Neem contact op met Diana Kievit (06-20966062) of kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl, Facebook of Instagram.