Mingle the Single rukt op in Zuid Holland Zuid

Mingle the Single, dat sinds 2020 vrijgezellen van 25 tot 88 jaar in de Hoeksche Waard met laagdrempelige activiteiten bij elkaar brengt, gooit steeds verder haar hengels uit. Oprichtsters Natascha de Ruiter en Laura van Veenendaal zien bij elke activiteit de aanwas buiten de Hoeksche Waard groeien. Ook de interesse van (mogelijke) deelnemers uit andere regio’s via hun social media en community stijgt aanzienlijk, zelfs ver buiten Zuid-Holland.

Delft, Drechtsteden, Hellevoetsluis…

Op 27 maart en 10 april staan Walk & Talk-evenementen in het centrum van Delft gepland, een Speeddatemiddag 2 april in Barendrecht en 4 juni in Dordrecht, Bowlen op 23 april in Zwijndrecht. En er is zelfs een samenwerking op 6 mei met een andere organisator die single activiteiten in Hellevoetsluis organiseert, want hoe leuk is het om singles vanuit verschillende regio’s met elkaar in contact te brengen! “Een soort van kruisbestuiving, noemen we het maar”, lacht Laura, “vanaf april breiden we dan ook ons team uit, we hebben vanaf dan een leuke host erbij die haar netwerk uit Goeree Overflakkee meebrengt.”

Uiteraard blijft Mingle the Single ook activiteiten organiseren in de Hoeksche Waard, zo bekijken ze momenteel of samen met Natuurlijk Sportief een actieve ‘buitenspeeldag’ in de Hoeksche Waard georganiseerd kan worden en onderzoeken ze met een studententeam van Hogeschool Inholland Rotterdam wat de behoefte is voor een Hoeksche Waards LITE event voor jongere singles tussen de 18 en 25 jaar.

Mingle Community

Naast de eigen georganiseerde activiteiten zag Mingle the Single eind vorig jaar tevens een kans voor een online platform voor singles die het leuk vinden samen kleinschalige activiteiten te ondernemen, zoals bijvoorbeeld een mooie wandeling of fietstocht. Die community begint al goed te draaien en telt intussen een ledenaantal van 180.

Afgelopen oktober werd Mingle the Single verkozen tot Hoeksche Ondernemersheld en nu zijn ze genomineerd voor de Startersprijs die tijdens het Ondernemersgala Hoeksche Waard op 16 mei wordt uitgereikt. “Een prachtige prijs én waardering die we graag in de wacht willen slepen, dus er mag op ons gestemd worden!” zegt Natascha vol trots.

Aanmelden

Voor meer informatie over de activiteiten van Mingle the Single /of om je aan te melden ga naar www.minglethesingle.nl Mingle the Single brengt singles samen door het organiseren van leuke activiteiten en ontmoetingen voor vrijgezellen in verschillende leeftijdscategorieën. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop