Lokalen Hoeksche Waard: Onderzoek bouw theater nabij gemeentehuis in Oud-Beijerland

Al geruime tijd wordt er over de bouw van een theater in de Hoeksche Waard gesproken, maar alle ideeën zijn vastgelopen op locatie, geld en parkeerruimte. Lokalen Hoeksche Waard wil deze impasse doorbreken door te laten onderzoek of het theater gerealiseerd kan worden op de plek van de oude laagbouw van het gemeentehuis in Oud-Beijerland.

Lijsttrekker Brandon Ridderhof: Het lijkt een geweldige kans. We hebben als gemeente de grond. Er is ruimschoots parkeergelegenheid in de buurt en de plek is op loopafstand van het centrum van het dorp. Ik zie enorm veel mogelijkheden om dit idee tot een succes te maken.

Wethouder cultuur Harry van Waveren: Op een paar honderd meter afstand, aan de andere kant van het Laningpark, zijn we bezig met het ontwikkelen van een cultuurhuis. Ik ben er van overtuigd dat deze twee initiatieven elkaar kunnen versterken. Daar zet ik graag mijn schouders onder!