“De Platenkast”, muziek met 2 gezichten!

Deze dinsdagavond weer, “De Platenkast” met 2 heel verschillende uurtjes. Het 1e uur de beste én onbekende 60’s & 70’s met o.a. 5th Dimension, John Phillips, The Supremes, Ivy League, Hollies, Elton John, The Marbles, Mott the Hoople en de Nederlandse Buffoons en de Rotterdamse The Free. Ook mooi, 2 bijzondere covers van een Beatles en Bee Gees hit. Het 2e uur voor de muziekliefhebbers van Roots & Americana, Blues, Soul en Westcoast. Geniet van oude en nieuwe Blues en Soul artiesten als Howlin’ Wolf, Solomon Burke en Corey Harris. Country van The Marshall Tucker Band en Blackberry Smoke, oude rotten als The Byrds, Bob Dylan, en Ry Cooder. Een mooi duet van John Mellencamp met Bruce Springsteen en een vergeten artiest Paul Ansell én mooie luisterliedjes van Richmond Fontaine, Dolly Varden, M.Ward en The Brother Brothers. Luister mee via www.omroephw.nl dan klik gewoon op Live radio. Samenstelling en presentatie door Richard Zegers, Hieronder een leuk muziekfragment. Tot dinsdag, vanaf 21 uur.