Constructief Hoeksche Waard start Onafhankelijke Jongeren afdeling

Als eerste onafhankelijke lokale partij in de Hoeksche Waard start Constructief Hoeksche Waard een eigen jongeren afdeling. Het is broodnodig dat er een onafhankelijke jongeren beweging is in de Hoeksche Waard. Los van landelijke partijen en programma’s. Een beweging die de problemen echt durft te noemen. En de jongeren in de Hoeksche Waard de stem geven waar ze recht op hebben. Zonder enige remming van wat dan ook. Zeggen waar het op staat.
Daar staat Constructief Hoeksche Waard voor en nu ook Jong Constructief Hoeksche Waard.
Meld je aan bij Jong Constructief Hoeksche Waard en laat je stem horen. Wij gaan samen met jullie er voor zorgen dat de jongeren nu eens echt serieus genomen worden. Ga naar de website van Constructief Hoeksche Waard en ga dan naar de pagina van Jong Constructief en meld je aan.
Doe mee met de echte onafhankelijke Jongeren beweging van de Hoeksche Waard Jong Constructief Hoeksche Waard