Asieldier van de Week

Helaas hebben sommige mensen nog steeds het idee dat oudere dieren die in een opvang wonen, niet meer geadopteerd worden. Het tegendeel is waar, zij vinden bijna net zo snel een nieuw thuis als de jongere dieren. Soms moeten ze wel wat meer onder de aandacht worden gebracht, bijvoorbeeld omdat ze lastiger plaatsbaar zijn vanwege hun gezondheid of omdat ze medicatie nodig hebben.
Dat is gelukkig niet het geval bij de vijftien jaar oude Felix. Hij bleef achter na een verhuizing, iets dat helaas regelmatig voorkomt, en leefde enige tijd op straat voordat hij in De Dierenstee werd opgevangen. Felix is een hele aanhankelijke en gezellige kater die dol is op aandacht. Die aandacht wil Felix overigens niet delen met andere katten, daar kan hij niet goed mee overweg. Mensen vindt Felix des te leuker, hij zoekt je constant op en staat graag in het middelpunt van de belangstelling! Felix zoekt dus een plek waar hij het enige huisdier is en waar hij mag gaan genieten van een rustige en liefdevolle oude dag. Omdat hij gewend is om buiten te rond te lopen, wordt voor Felix een plek gezocht met een tuin.

Passend bij zijn leeftijd heeft Felix lichte staar, verder is hij gezond. Wel heeft hij onlangs een korte epileptische aanval gehad, waar hij gelukkig goed uit is gekomen. Ook dit heeft met zijn leeftijd te maken en kan nog een keer voorkomen, maar dat hoeft niet. Wie dit niet afschrikt en Felix een rustig thuis kan bieden, wordt zeker aangeraden met hem te komen kennismaken.

 
Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a    

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.