2 uur muziek in “De Platenkast”, Oldies en Americana, deze dinsdagavond.

Deze dinsdagavond, vanaf 21 uur, weer 2 uur heerlijke muziek. Uur 1 weer met Oldies maar merendeels de minder gehoorde nummers van o.a. Georgie Fame, Eric Burden, Carole King, The Zombies, David McWilliams, The Troggs, Franki Valli, Brian Hyland, Bread en The Easybeats. Hoor ook een LP stuk van The BeatlesAbbey Road én de link met zangeres Mary Hopkins. In uur 2 voor de muziekliefhebbers van Roots, Americana, Soul, Blues, Westcoast en Singer-Songwriters als Lowell Fulson, Darrow Fletcher, Bonnie Raitt, Townes van Zandt, Eric Clapton en The Faces mét Rod Stewart.. Maar ook prachtig nieuw werk van artiesten als Gabe Dixon Band, Erin Ray, Jay William Henderson en van eigen bodem The Secret Combination. Stem af FM96.0 of klik op Live radio via www.omroephw.nl. Samenstelling en presentatie Richard Zegers.

Leave a Comment