Zonder afspraak eerste, tweede en boosterprik bij u in de buurt

GGD Zuid-Holland Zuid opent van maandag 28 februari tot en met zaterdag 19 maart een tijdelijke vaccinatielocatie in Numansdorp en Oud-Beijerland. U kunt op de locaties vragen over de vaccinatie stellen en uw eerste, tweede of boosterprik tegen corona halen. Dichtbij, gratis en zonder afspraak.

Prikken in de buurt

De GGD opent van maandag 28 februari tot en met zaterdag 19 maart ook in de regiogemeenten een tijdelijke vaccinatielocatie. Hierdoor biedt de GGD alle inwoners van Zuid-Holland Zuid de gelegenheid laagdrempelig, dichtbij huis en zonder afspraak een vaccinatie te halen. U vindt deze locaties in de regiogemeenten Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Molenlanden en Papendrecht. Alle tijdelijke vaccinatielocaties van de GGD zijn steeds 2 dagen tegelijk in 2 gemeentes open van 12.00 tot 18.00 uur.

Naast de tijdelijke vaccinatielocaties kunt u ook terecht op één van de vaste vaccinatielocaties in Dordrecht, Gorinchem of Puttershoek. Kijk voor meer informatie op de website van GGD Zuid-Holland Zuid.

Dag en Plaats

Plaats Maandag en dinsdag Bleskensgraaf
Zalencentrum De Spil
Melkwegplein 1Numansdorp
Lokaal 8
Buttervliet 8 Woensdag en donderdag Oud-Beijerland
Sportzaal ´t Paradijs
Wiardi Beckmanstraat 32 Hendrik-Ido-Ambacht
Stichting Cascade
Hoge Kade 50 Vrijdag en zaterdag Gorinchem
Winkelpassage Botersteeg
Botersteeg 10-12 Papendrecht
De Morgenster Kerk
Muilwijkstraat 1

Voor wie?

Inwoners vanaf 18 jaar kunnen voor hun eerste, tweede en boosterprik terecht bij één van de tijdelijke vaccinatielocaties. Kinderen tussen de 12 en 18 jaar kunnen op de tijdelijke vaccinatielocaties terecht voor hun eerste en tweede vaccinatie. Kinderen tussen de 5 en 11 jaar kunnen alleen op afspraak terecht bij de vaste vaccinatielocaties in Dordrecht, Gorinchem en Puttershoek.

* Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat zij begeleid moeten worden door een volwassene.
** Kinderen van 16 en 17 jaar mogen zonder begeleiding komen.

Op de tijdelijke vaccinatielocaties wordt gevaccineerd met het mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer.

ID en mondkapje meenemen

Neem een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee en draag een mondkapje op de vaccinatielocatie. Ook kinderen tussen de 12 en 18 jaar moeten een legitimatiebewijs laten zien. Bij kinderen tussen de 5 en 11 jaar moet de ouder een legitimatiebewijs tonen.

Vragen en meer informatie

Op de tijdelijke vaccinatielocaties zijn voorlichters van de GGD aanwezig. Zij kunnen uw vragen over het coronavirus en de vaccinatie beantwoorden. Meer informatie over de coronavaccinatie vindt u op de website van GGD Zuid-Holland Zuid.