Oldies en Highway muziek in “de Platenkast”

Deze dinsdagavond, weer 2 uur luisterplezier. Uur 1 vanaf 21 uur met Oldies als The Moody Blues en The Who, Donovan, Cat Stevens, Neil Diamond, Mamas & Papas en Stevie Wonder, Maar ook onbekendere artiesten als David & Jonathan, Bastos, Harpers Bizarre en R.Dean Taylor. En luister naar het ontroerende verhaal van een rondreizende DJ van muziekstation naar muziekstation. Uur 2 vanaf 22 uur, prachtige Amerikaanse ‘Highway’ muziek. Soul, Country, Westcoast en Rhythm & Blues. Met Carl Perkins, Gary US Bonds, Bob Seger, North Mississippi Allstars, The Jayhawks, Guy Clark, Young Gun Silver Fox en OV Wright, verder 2 speciale verzoekjes voor Big Star en de Villagers, ook een bijzondere Americana song die je niet verwacht van een zéér bekende popgroep. Én een nieuwe release van een top Americana formatie van eigen bodem, de Dieter van der Westen Band, ‘Homeward Bound’ heet dit vrolijke nummer, plus een kort telefonisch interview met hem. Genoeg te beleven dus, luister mee op 96,0FM of klik op live Radio via www.omroephw.nl. Terugluisteren kan ook via Programma Gemist op de site. Samenstelling en presentatie Richard Zegers. Reacties welkom. Hieronder één van de songs. See Ya!

Leave a Comment