Museum Hoeksche Waard

Welkom op de nieuwe website per 1 maart www.museumhw.nl


Het bestuur, de directie en de vrijwilligers presenteren vol trots de nieuwe website van Museum Hoeksche Waard. Frisser, en overzichtelijker en met korte teksten. Maar zeker genoeg informatie voor de enthousiaste en nieuwsgierige bezoeker. En de nieuwe foto’s geven de sfeer van het museum goed weer.
In zowel de Herenboerderij Oost-Leeuwenstein als ’t Hof van Assendelft wisselen stijlkamers, historische thema’s en tijdelijke tentoonstellingen elkaar goed af. De slogan is: In Museum Hoeksche Waard komen Verleden, Heden en Toekomst samen. Beide panden zijn uitstekende locaties voor rondleidingen, fotoreportages en lunches. Graag informeren zij u hierover.
Bekijk ook vooral de webwinkel. Het boek De Canon van de Hoeksche Waard (2021) is het eerste product dat in onze webwinkel te koop is. Gemakkelijk vanuit huis besteld en aan huis bezorgd. Het is nog steeds een prachtig cadeau. Op termijn kunt u meer producten in de webwinkel verwachten.
Zij hopen dat de nieuwe website u nieuwsgierig heeft gemaakt en u ertoe zal aanzetten het mooie museum te komen bezoeken.
Tot ziens in het museum, op de website of op het terras!