Kandidatenlijst Lokalen Hoeksche Waard vastgesteld

Tijdens de ALV van 19 januari hebben de leden van Lokalen Hoeksche Waard de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Nu de lijst officieel is ingediend maakt de partij de lijst bekend. Eerder werd al bekend gemaakt dat Brandon Ridderhof, op dit moment burgerlid van de fractie, was verkozen tot lijsttrekker. De rest van de lijst telt 15 kandidaten die een afspiegeling vormt van jong en oud, nieuw en ervaren.
Op plaats 2 staat Hein Verbiest, de huidige fractievoorzitter van Lokalen Hoeksche Waard. De hoogste nieuwkomer op de lijst is Erik van der Linden uit ‘s Gravendeel, op plaats 3. Daarnaast zijn Leen van Prooijen op plaats 7, huidig raadslid namens HWSP, en Britt van Daalen op plaats 8, nieuw op de lijst.
Bestuursvoorzitter Dick Slob is tevreden over de lijst: “Als partij hebben we geprobeerd een goede afspiegeling van onze partij en de Hoeksche Waard te presenteren. We hebben naast jonge kandidaten ook een schat aan ervaring op de lijst en dat vult elkaar goed aan, zo is gebleken tijdens de afgelopen periode.”
Kandidaten Lokalen Hoeksche Waard

 1. Brandon Ridderhof Oud-Beijerland
 2. Hein Verbiest Oud-Beijerland
 3. Erik van der Linden ’s-Gravendeel
 4. Arie van Ruiven Oud-Beijerland
 5. Erwin Niedeveld Mijnsheerenland
 6. Mark Vroegop Oud-Beijerland
 7. Leen van Prooijen Oud-Beijerland
 8. Britt van Daalen Oud-Beijerland
 9. Leo Kerpel Mijnsheerenland
 10. Damian Slobbe Oud-Beijerland
 11. Piet Baars ’s-Gravendeel
 12. Hildine van der Meijde-Both Oud-Beijerland
 13. Dick Slob Oud-Beijerland
 14. Cor van IJsselmuide Klaaswaal
 15. Ans ter Laare Oud-Beijerland
 16. Yvonne Cabaret Strijen