Gezond Natuur Wandelen vanaf Klein Profijt

Een uurtje wandelen samen met andere mensen, in een rustig tempo, begeleid door vrijwilligers die onderweg iets vertellen over de natuur en/of de omgeving en daarna een kopje koffie of thee, dat is Gezond Natuur Wandelen!
In Puttershoek en Strijen zijn wekelijks wandelingen en in Oud-Beijerland is zowel een wekelijkse wandeling als een maandelijkse wandeling. Zo staan elke eerste zondag van de maand de vrijwillige begeleiders van Gezond Natuur Wandelen om 15.00 uur voor u klaar bij Klein Profijt aan het Zalmpad 11 in Oud-Beijerland om met u een mooie wandeling te maken. Aanmelden vooraf voor de wandelingen is niet nodig.
Lijkt het u leuk om wandelbegeleider te worden bij een van de wandelingen neem dan contact op met Bianca den Ouden 06-45653886 of bianca.denouden@welzijnhw.nl
Voor meer informatie kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.gezondnatuurwandelen.nl