Expositie van Agnieszka van Noordt in De Open Hof

De Commissie Kunst in de Kerk organiseert permanent wisselende exposities in de Omloop van De Open Hof in Oud-Beijerland. Op dit moment mag Agnieszka van Noordt haar kunstwerken exposeren. Deze expositie is te bezichtigen in De Open Hof.

Agnieszka is 43 jaar oud en geboren en opgegroeid in Polen. Ze is voor de liefde naar Nederland verhuisd. Schilderen heeft haar de mogelijkheid gegeven om met andere ogen de wereld te bewonderen. Inmiddels woont ze al 16 jaar in Nederland en is ze de trotse moeder van twee zoons.

Haar interesse voor het schilderen is eigenlijk al op de lagere school ontstaan. Door de jaren heen is haar hobby een passie geworden. Ze volgt nu een opleiding aan de Kunstacademie in Arendonk, België om zich nog verder te ontwikkelen. Om meer van haar werken te zien kunt u kijken op haar website; www.agnieszka.gallery.nl

De expositie is te bekijken maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en ook op woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur in de Protestantse Gemeente De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a, 3262 GM Oud-Beijerland, 0186-612936