Café HW, Primeur! Live op YouTube.

Het is vrijdagavond 8 uur, kom binnen in ons gezellige Café HW. Een programma vol met toffe muziek, nieuws, roddel- en borrelpraat.

Vanavond in het eerste uur een fotograve, ze heeft tips over fotografie en wandelen in de natuur in de Hoeksche Waard en ook een eigenaresse van een alpaca boerderij, waar van alles te doen is, schuift aan. In het tweede uur praten we luchtig over begrafenissen o.a. de kosten, afscheid op de manier die bij de familie past, creatief en out of the box zijn de speerpunten. Ook hebben we waarschijnlijk een gast die wat kan vertellen over het ozo gewenste “Cultuurhuis”!

Te beluisteren op: Live radio (omroephw.nl) en live meekijken kan via YouTube: link hieronder.

Presentatie: Norbert Ketting, Cees Groot en Sem Bakkers. Techniek: Alice Visser.