Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht de zes jaar oude Fluf op een nieuw thuis, een lieve kater die al veel heeft meegemaakt. Zijn eerste baas had niet het beste voor met Fluf en de kat waar hij mee samenleefde, waarschijnlijk heeft Fluf daar zijn angst voor mannen aan overgehouden. Na een paar jaar te hebben doorgebracht in een vervelende omgeving, werden Fluf en zijn huisgenoot geadopteerd door andere baasjes en eigenlijk is Fluf bij hen vanaf het eerste moment onzindelijk geweest. De reden daarvoor is niet bekend. Fluf staat wel op een blaasgruisdieet, maar daarnaast heeft de onzindelijkheid waarschijnlijk vooral te maken (gehad) met stress. Misschien werd dat in Flufs vorige thuis toch veroorzaakt door zijn mannelijke baas die het beste met Fluf voorhad, maar waar Fluf toch vrij fel op kon reageren.
In de opvang ziet men een schuchtere, maar hele lieve kater die tot nu toe gelukkig netjes zijn behoefte op de kattenbak doet. Zeer waarschijnlijk kan Fluf ook gewoon zindelijk zijn, mits hij in de juiste omgeving terechtkomt. Fluf heeft een rustig en liefdevol thuis nodig, het liefst zonder andere huisdieren en een vrouwelijk baasje. Hij zal in eerste instantie de kat uit de boom kijken, maar eenmaal aan je gewend, is Fluf een hele lieve en aanhankelijke huisgenoot die graag bij je op schoot kruipt.
Helaas is bij Fluf HCM vastgesteld, een verdikking van de hartspier, waar hij twee maal per dag medicijnen voor krijgt. Fluf kan hier oud mee worden, maar hij kan ook jong overlijden. Over een half jaar moet Fluf weer naar de dierenarts voor een echo. Wie heeft een fijn thuis voor Fluf?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee

Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag:                           11.00 uur tot 15.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag:     11.00 uur tot 15.30 uur.