Theater het Kruispunt weer geopend

Eindelijk mag Theater het Kruispunt weer open. Het Barendrechtse theater was een tijd lang gesloten door de aangescherpte coronamaatregelen. Veel voorstellingen en films moesten daarom worden geannuleerd of verplaatst. Vanaf 28 januari staan er weer voorstellingen en films op het programma, zoals de film No Time to Die en de voorstelling Peppa Pig. De medewerkers van Het Kruispunt kunnen niet wachten om iedereen weer te mogen verwelkomen.

Vrijdag 28 januari try-outen drie cabaretiers in de voorstelling TRYO. Zaterdag 29 januari is de nieuwste James Bond film No Time To Die ’s middags en ’s avonds te zien op het witte doek. Aanstaande dinsdag 1 februari is het hartverscheurende drama The Father te zien en donderdag 3 februari wordt het lachen geblazen met cabaretier Steven Brunswijk.

Aan een bezoek aan Theater het Kruispunt zijn nog wel wat voorwaarden verbonden. Zo is de 1,5 meter maatregel van toepassing en is de maximale zaalcapaciteit 130 bezoekers, en mogen voorstellingen tot maximaal 22.00 uur duren. Het coronatoegangsbewijs is verplicht en ook het dragen van een mondkapje bij verplaatsingen door het theater is verplicht.

Kaarten zijn te reserveren via www.theaterhetkruispunt.nl.