Schrijf je nu in voor de Nemesys Tunnelloop!

Na een geslaagde eerste editie, wordt zaterdag 5 februari 2022 de tweede editie van de Nemesys Tunnelloop georganiseerd! Of je nu in training bent voor de marathon, lekker wilt hardlopen of wandelen met vrienden of collega’s, de Nemesys Tunnelloop is er voor iedereen.

Dit jaar kun je je inschrijven voor: 5, 10 of 25 km. Wandel of loop jij ook weer mee door de prachtige Hoeksche Waard? Uiteraard is het ook mogelijk om mee te doen met de Businessloop. Met een team van 2 tot 4 collega’s steun je meteen het goede doel. Het goede doel voor deze editie is: de Roparun.

Schrijf je hier in: www.nemesystunnelloop.nl.

Promotiemateriaal

Loop je niet mee, maar wil je wel sponsoren? Via de aanmeldpagina kun je eenvoudig beachvlaggen en/of dranghekdoeken aanschaffen met het logo van jouw organisatie erop! Na het evenement kun je deze ophalen om deze voor je eigen evenement(en) in te zetten.

Graag tot ziens op 5 februari a.s.!

Mocht dit evenement niet kunnen doorgaan op 5 feb ivm de Covid maatregelen dan wordt het inschrijfgeld terug gestort.