Michel Visser nieuwe hoofdtrainer v.v. Strijen per seizoen 2022-2023

v.v. Strijen en Michel Visser zijn overeengekomen dat hij met ingang van het seizoen 2022-2023 de rol van nieuwe hoofdtrainer op zich zal nemen. Michel is reeds een bekend gezicht bij v.v. Strijen, waar hij de afgelopen 2 seizoenen achtereenvolgens de selecties van JO19 en Strijen 2 onder zijn hoede had. In de jaren ’90 was Michel als speler ook al actief in het 1e team van v.v. Strijen, destijds uitkomend in de Hoofdklasse van het amateurvoetbal.
“De aanstelling van Michel als nieuwe hoofdtrainer past in het plaatje zoals wij graag willen werken bij v.v. Strijen. Eerst in de eigen organisatie kijken of er de mogelijkheid is voor opvolging en mensen te laten doorgroeien. Mensen die passen bij de club en identiteit van v.v. Strijen, want dat vinden wij heel belangrijk. Daarbij heeft Michel in de afgelopen 2 jaar een goede indruk achter gelaten op en buiten het veld en verdient hij naar onze mening de kans op de volgende stap bij v.v. Strijen”, aldus
voorzitter Dick de Heus.
Michel Visser vervolgt “Ik ben erg blij met deze kans die mij geboden wordt door v.v. Strijen. Twee jaar geleden heb ik bewust de keuze gemaakt om, na 13 jaar vrouwenvoetbal, bij v.v. Strijen aan de slag te gaan als trainer van de JO19 om te kijken of ik dezelfde energie en passie zou vinden in het mannenvoetbal. Met deze aanstelling is daar een duidelijk antwoord op gegeven. Het vertrouwen dat v.v. Strijen hiermee uitspreekt naar mij zorgt ervoor dat ik enorm uitkijk naar deze geweldige uitdaging.”
Michel volgt hiermee Geert Meijer op die het huidige seizoen afmaakt in de 2e klasse D.