Leuke lockdownactiviteit: Barendrechtse Winterwandeling

Helaas zijn de coronamaatregelen nog niet dusdanig versoepeld dat we weer veel kunnen ondernemen. Gelukkig heeft Het Kruispunt in Barendrecht daarom iets heel leuks georganiseerd, wat geheel coronaproof tijdens deze donkere winterdagen ondernomen kan worden: Een bijzondere wandeling door Barendrecht.

Maak tijdens de wintermaanden een mooie wandeling door Barendrecht en kom van alles te weten! Tijdens de Barendrechtse Winterwandeling zijn maar liefst vijftien monumenten, beelden en andere kunstwerken uit de regio te bewonderen die zijn voorzien interessante achtergrondverhalen en bijpassende poëzie. Bij elke locatie kan een QR-code worden gescand en zo in de geschiedenis worden gedoken. De plattegrond met de gehele route is gratis verkrijgbaar bij Het Kruispunt en ’t Plein of te downloaden via www.hetkruispunt.nl/barendrechtsewinterweken. De tour is t/m eind maart beschikbaar.